fredag 15. april 2011

Haugesund 3- 3 Brann

FK Haugesund (4-4-2): Per Morten Kristiansen - Ole Kristian Kråkmo, Vegard Skjerve, Tom Erik Nordberg, Daniel Jose Bamberg, Jacob Sørensen, Umaru Bangura, Eirik Mæland, Tor Arne Andreassen - Nikola Djurdjic, Thomas Sørum

Brann (4-2-3-1): Håkon Opdal - Birkir Sævarsson, Zsolt Korcsmar, Christian Kalvenes, Hassan El Fakiri - Rodolph Austin, Carl-Erik Torp - Diego Guastavino, Erik Mjelde, Bjørnar Holmvik - Kim Ojo

Så dessverre ikke kampen idag p.g.a et ærend. Mål- festen startet allerede etter 11 sekunder på Haugesund Stadion. Jeg sa før kampen at dagens profil er Kim Ojo. kamp rapport:

0-1

Det var Bergens hjemvendte sønn Erik Mjelde som scoret etter dårlig forsvarspill.

1-1

Haugesund slo tilbake 7 minutter etterpå der Thomas Sørum viste at han var en mål-jeger.

2-1

2 minutter etter kom det andre 2 målet til Sørum, Haugesund hadde snudd det på 8 minutter.

3-1

Erik Mæland avslutter etter et innlegg langs bakken fra høyre på bakerste stolpe står Mæland og setter den bak Opdal. det står 3-1 til Haugesund.

3-2

Kim Ojo setter inn Branns 2 for dagen på et lekkert straffe opp i høyre vinkel. Brann er tilbake i kampen igjen. 35 minutter.

3-3

Diego Guastavinho tar ned ballen på 16 meteren og dribler seg igjennom forsvaret og triller den bakk Christiansen viser bra teknikk og avslutnings-ferdigheter på.38 minutter.

"Millepæl"  :  Kim Ojo scoret sitt 3 mål for sesongen.