lørdag 16. april 2011

Man City - Man Udt og Real Madrid - Barcelona

Ikke tvil om dette er 2 av verdens største fotball oppgjør. Bare Milan - Inter er på høyde med de andre 4 lagene. Man City, Man Udt, Barcelona og Real Madrid er også lagene som har dominert i Europa de siste årene, eller alle utenom Man City som skremmende rask kommer som et hurtigtog bakfra med spillerkjøp for rundt 3-4 mld på 3 år. Og i dag  gjor sin største bragd på 30 år.

Man City 1 - 0 Man Udt

Resultatet ble 1-0 til City etter et defensiv feil av Michael Carrick. Carrick ga bokstavlig talt Yaya Toure ballen og Yaya gjor ingen feil da han satt den bak Van der Sar. Men United var de klart beste laget og hadde mer sjangser en City.  Et frispark fra Nani som gikk i tverrleggeren og 2 alene med keeper der den vaneligvis sikkre Berbatov satt den rett på Hart og den andre rett over mål fra 2-3 meter, SVAKT av Bulgareren. Feil lag gikk videre til FA-Cup finalen. Men vi kan trøste oss med at det ikke var serien. City i finalen punktum....






Real Madrid - Barcelona   1 -1 

MESSI : straffe etter 51`    Raul Albiol rødt kort
Ronaldo: Straffe etter 82`














Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommenter dine meninger og synspunkt. Jeg blir glad hvis du kommenterer innleggene mine. Viktig for å holde siden i gang. Dere er viktigst!