torsdag 14. april 2011

Rapport Tottenham - Real Madrid

Etter å ha  reist hjem med null mål og fire baklengs og et rødt kort fra Santiago Bernabeu. Skulle de få det vanskelig  hjemme på White Hart Lane.

Tottenham: Gomes, Corluka, Gallas, Dawson, Assou-Ekotto, Lennon, Huddlestone, Modric, Bale, Van der Vaart, Pavlyuchenko.

Real Madrid: Casillas, Sergio Ramos, Carvalho, Albiol, Arbeloa, Alonso, Khedira, Ronaldo, Ozil, Marcelo, Adebayor.

1 omgang: Tottenham er sugne på en stor hjemmeseier mot Real Madrid i den andre og siste kampen. Folk flest hadde trodd at Tottenham skulle styre store deler av kampen, men det skulle bli en verre kveld for Gomes og co. Real Madrid styrer 1.omgang med kontringer fra Ronaldo, Marcelo og Ramos. Pasningene fra Xabi Alonso. teknikken til Ozil. Og godt rutinert forsvarsspill fra Carvalho og Albiol. De skjer ikke mer en to gule kort til Pavlyuchenko og Carvalho og et par skader for Ronaldo og Ramos.

2.omgang: 2 minutter etter pausen prøver Ronaldo seg på et langskudd fra distanse, ballen vingler og flakker så mye at Gomes prøver den eneste muligheten, nemlig å bokse den. uheldig for Brasilianeren slår han ballen selv inn i mål og Real Madrid leder 1-0.

Etter 1-0 målet blir det mye pasningspill av Real. De føler at de har 5-0 å gå på så de er ikke like " målkåte"    som de pleier å være. Tottenham prøver å komme igjennom de godt organiserte Madrid laget ,men lyktes aldri. Blir ikke mer en et par skudd fra distanse og en heading der Pavlyuchenko kanskje burde satt inn 1-1 målet. Real Madrid spilte fantastisk pasningfotball rundt Tottenham forsvaret og kunne vunnet kampen kanskje 4-0 om de hadde fått beskjed av " The Special One "   Tottenham ble fullstendig utspilt.

Kampens beste:  Luca Modric

Modric hadde mange gode kreative innlegg, pasninger og finter. Etter min mening var han Tottenham og banens beste spiller selv etter tapet. De har vært mange rykter fra de største klubbene i Europa om en mulig overgang til Real Madrid, Chelsea, Manchester United, Barcelona, AC Milan og Inter Milan. Jeg tror Modric går til en av de klubbene i sommer, ikke fordi Totteham er dårlige, men fordi han fortjener og han vett han er god nok for en bedre klubb som kjemper enda høyere i Champions League og nå er sjansen og tiden for et klubb byte.

– Dette har vært fantastisk. Ikke bare for meg, men for hele laget. Ingen forventet at vi skulle komme så langt, sier Bale